Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Diyarbakır Arkadaşlık İlanları - 21 Diyarbakır, Arkadaş, Bayan - Arkadaş Arıyorum

Diyarbakır Arkadaşlık İlanları

Ben Diyarbakır da ailesi ile birlikte yaşayan bekar bir bayanım. Daha önce hiç evlilik yapmadım. Bekarım yaşım 28 bir bayanım. Aslında hayatım da ilk defa ilan açıyorum. İlan açma gibi de bir düşüncem yoktu. Sadece Diyarbakır arkadaşlık ilanları bakmak istemiştim. Ancak daha sonra diğer arkadaşların paylaştığı ilanları okuyunca bende kendi adıma bir ilan açmak istedim.

Çalışan ailemle birlikte yaşayan bir bayanım. Dürüst, saygılı, samimi sıcak kanlı ailesine düşkün bir bayanım. Gezmeyi eğlenmeyi ne kadar sevsem de hiçbir zaman ailemin önüne geçemez bu durum. Maddi bir amaç için bu ilanı açmıyorum yani maddi bir beklentim yok bu nedenden dolayı böyle tekliflerle gelen kişilere kesinlikle cevap vermem. Aklımda şu anlık evlilik gibi bir düşünce yok. Ancak ileriye doğru olur mu bilemem. Evlenmemin sebebi de karşıma bir hayatı onunla geçireceğim doğru insan çıkmadı en azından ben çıktığını düşünmüyorum. Bu nedenden dolayı da evlilik gibi bir düşüncem yok. Ancak ileriye doğru ne olur karşıma doğru kişi çıkarsa tabi ki ben de evlenmek kendi yuvamı ailemi kurmak isterim. Ancak bunun için doğru insanın çıkması birbirimizi tanımamız gerekiyor. Biraz da Diyarbakır arkadaşlık ilanları bakma sebebim de buydu. Ancak beklediğim gibi ilan bulamayınca en iyisi kendi ilanımı kendim açmak olacağını düşündüm. Ailesi ile vakit geçirmesini evi ile ilgilenmeyi seven bir bayanım. Pek sosyal bir bayan değilim ne kadar gezmeyi sevsem de bunu ailem birlikte yapmak ailecek tatile çıkmak yada akrabalarla kuzenlerle birlikte olmak beni daha çok mutlu ediyor. Evcimen bir yapım var.

Benim gibi Diyarbakır arkadaşlık ilanları bakan ve en azından ileriye doğru aklında evlilik düşüncesi olan ve bu amaçla tanışmak arkadaşlık kurmak isteyen ve yaşı 28-35 arası olan hiç evlenmemiş ve ya evlenmiş ayrılmış da olabilir. Ancak çocuğu olmazsa sevinirim. Bunu çocuk sevmediğimden demiyorum. Aksine çocukları çok severim. Ama kendi çocuğum olsun bu güzel duyguyu bende yaşamak isterim diye düşündüğümden dolayı böyle bir şey dedim. Şimdilik amacım arkadaşlık kurmak tanışmak ve bu şekilde olan ancak ileriye doğru ne olur bilemem. Benim gibi düşünen beylerin ilanıma cevaplarını bekliyorum.



Diyarbakır Arkadaşlık İlanları - Yorum Arkadaş İlan Sitesi 25 Mart 2024 25 Mart 2024 — 03:17
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu Arkadaşlık İlanına Benzer İlanlar