Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Emrah ben bayan arkadaş arıyorum - 16 Bursa, Arkadaş, Bay - Arkadaş Arıyorum

Emrah ben bayan arkadaş arıyorum

slm emrah ben 80 dogumluyum neşeli espirili gerektigi yerde ciddi samimiyete ve dürüstlüge önem veren yalana dolana gerek duymayan kendinden emin özgüveni yüksek kendini çok iyi ifade eden ayrıca gizlilige önem veren biriyim burdaki amacım sohbet etmesini seven arkadaşlıga dostluga önem veren benim gibi düşünen bir bayan arkadaş arıyorum yaş aralıgı 25 ve 60 arası bayan arkadaşlar arasın kendini ifade edebilen kendine güvenen en önemlisi açık sözlülügü seven kişi benim için ruh ikizi gibidir burdan kendimi ne kadar anlatsam belki gerçekçi gelmeyebilir konuşup tanışmak daha etkilir diye düşünüyorum kendimizi ifade etme anlamında son olarak diyorumki numaram yukardaki bilgilerimde eklidir burda samimi bir arkadaş bekliyo olucak msj yada çagrı atarsanız beklerim.



Emrah ben bayan arkadaş arıyorum - Yorum Arkadaş İlan Sitesi 13 Mart 2024 13 Mart 2024 — 12:51
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu Arkadaşlık İlanına Benzer İlanlar