Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Bayan Arkadaş Sitesi Ücretsiz - 17 Çanakkale - Arkadaş Arıyorum

Bayan Arkadaş Sitesi Ücretsiz

Bir bayan için bence önemli olan bir arkadaşlık sitesine bakar iken o sitenin güvenilir olması ve aynı zamanda sana hitap etmesi ve bayan arkadaş sitesi ücretsiz site aramamın sebebi biraz da bu yüzden. Bunun için de benim baktıklarımın içinde bana daha çok hitap eden bu arkadaşlık sitesi daha uygun gözüktü.

Bunun için de buraya ne istediğimi nasıl bir arkadaşlık aradığımı ve nasıl bir site aradığımı açıklamak ve söylemek istedim. Bunun içinde benim için önemli olan bayan arkadaş sitesi ücretsiz olanlara bakmak istedim. Biraz size kendimi tanıtayım. Yaşım 27 bekar daha önce hiç evlilik yapmadım. Bekarım dürüst, saygılı, samimi, ailesi ile birlikte yaşayan bekar bir bayanım. Aileme oldukça düşkün ve ailem ile vakit geçirmesini seven bir bayanım. Maddi amaçlar için burada değilim ve bu gibi tekliflerle gelen kişilere kesinlikle cevap vermem. Bu yüzden benim için önemli olan dürüstlük saygı samimiyet ve saygı bunlar benim için önemli ve bir arkadaşlık da yada bir ilişki de dikkat ettiğim şeyler bunlar benim için dikkat ettiğim unsurlar diyebiliriz. Çalışan ailesi ile birlikte yaşayan aynı zamanda aileme de destek olan bir bayanım. Benim için aile her şey demek çünkü her zaman yanında olacak kişi ailendir. Aile değerleri ailenin önemi aile sıcaklığı benim için çok önemlidir. Ve ailemde ki herkesin mutlu olmasını huzurlu olmasını güler yüzlü olmasını isterim ve onları mutlu etmek için uğraşırım. Aslında burada istediğim en azından benim gibi düşünen hisseden arkadaşlarla konuşmak sohbet etmek arkadaşlık kurmak isterim.

Bu yüzden bayan arkadaş sitesi ücretsiz ilanını açmak istedim. Ve umarım da benim gibi düşünen hisseden arkadaşlar vardır. Ve aynı düşüncelere sahip arkadaşlarla sohbet etmek konuşmak tanışmak istemekteyim. Yaşı yada cinsiyeti yada nerede yaşadığı fark etmez. Amaç arkadaşlık sohbet tanışmak isteyen arkadaşları beklerim. İlgilenen arkadaşların cevaplarını beklerim.



Bayan Arkadaş Sitesi Ücretsiz - Yorum Arkadaş İlan Sitesi 4 Mart 2024 4 Mart 2024 — 03:48
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu Arkadaşlık İlanına Benzer İlanlar