Size en uygun kategori seçimi yapın ve hemen üyeliksiz iletişime geçin ya da kendi ilanlarınızı oluşturun...

Yabancılarla Arkadaş Olma Sitesi - 22 Edirne, Arkadaş, Bayan - Arkadaş Arıyorum

Yabancılarla Arkadaş Olma Sitesi

İyi günler ben yaşım 27 bekar çalışan aynı zamanda yabancı dil eğitimi alan bir bayanım. Ve bu sebepten ötürü kendime bunu geliştirmek ve bol bol pratik yapmak konuşmak için yabancılarla arkadaş olma sitesi bakıyordum internette ancak pek kendime uygun bir arkadaşlık sitesi bulamadım. Bu sebepten ötürü belki karşıma çıkan bu arkadaşlık sitesine ilan açıp şansımı denemek istedim.

Edirne de ailem ile birlikte yaşıyorum. Aynı zamanda çalışıyorum ve aynı zamanda kendi ayaklarımın üstünde durarak aileme de destek olmaya çalışıyorum. Ve bu beni oldukça mutlu huzurlu hissettiriyor. Aileme düşkün ailem ile olmayı seven bir bayanım. Dürüst, saygılı, samimi, sıcak kanlı bir bayanım. Boş vakitlerimde ailem ile olmayı ailem ile birlikte vakit geçirmeyi dışarıda arkadaşlarımla gezmekten veya onlarla birlikte vakit geçirmekten daha çok seviyorum. Çünkü benim için aile demek her şey demektir. Ve aynı zamanda yabancı dil eğitimi alıyorum. Ve pratik yapmam gerek bu nedenden dolayı aklıma arkadaşlık siteleri geldi ve daha çok yabancılarla arkadaş olma sitesi geldi ve aradığım tarzda pek bir arkadaşlık sitesi bulamadım. Ve bu yüzden bu arkadaşlık sitesini buldum ve benim için burası daha uygun geldi. Ve burada aradığım istediğim de yabancı yurt dışında yaşayan yabancı dili gelişmiş ve benimle yabancı dille konuşacak arkadaşlık yapacak bir arkadaş arıyorum. Bayan veya erkek olabilir. Yabancı dille konuşacak o şekilde arkadaşlık yapacak ve arkadaşlığını yürütecek bir arkadaş arıyorum.

Bu yüzden zaten yabancılarla arkadaş olma sitesi aradım. Ancak karşıma çıkan bu arkadaşlık sitesinde şansımı denemek ve kendime uygun bir arkadaş aramak istedim. Yabancı dili olan ve yurt dışında yaşayan bayan veya erkek arkadaş olabilir. Sohbet edecek konuşacak dürüst, samimi seviyeli bir arkadaşlık arıyorum. İlgilenen bayan veya erkek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.



Yabancılarla Arkadaş Olma Sitesi - Yorum Arkadaş İlan Sitesi 15 Ocak 2024 15 Ocak 2024 — 14:03
Dikkat! Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Göndermiş olduğunuz mesajların toplum ve site kurallarına yakışır saygılı & seviyeli içerikler olmasına dikkat ediniz ...
Tüm mesaj içeriklerinin de ziyaretçiler tarafından görüntülenebileceği nedeni ile özel kimlik bilgisi ya da kötüye kullanımı mümkün olabilecek içeriklerinizi lütfen mesajlarınızda paylaşmayınız. Bu gibi içerikli mesajlar yapılan düzeli denetimler ve şikayetler yolu ile tespit edilerek yayından kaldırılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu Arkadaşlık İlanına Benzer İlanlar